Косметика

бензилбензоат крем 25% - 40,0

Бензилбензоат крем 25% - 40,0

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату:

БЕНЗИЛБЕНЗОАТ

(BENZYLBENZOAT)

Загальнахарактеристика:

міжнародна та хімічна назви:Benzyl benzoate; бензиловий ефір бензойної кислоти;

основні фізико-хімічні властивості:крем білого кольору, зі слабким специфічним запахом;

склад:бензилбензоатумедичного - 25 г;

допоміжні речовини:емульгатор, пропіленгліколь, вода очищена.

Форма випуску.Крем для зовнішнього застосування.

Фармакологічна група.Препарати, що застосовуються при ектопаразитозах.

Код ATC Р 03АХ 01.

Фармакологічні властивості.Препарат виявляє акарицид ну дію відносно різних видів кліщів, включаючи коростяних (Acarus scabiei), виявляє протипедикульознуактивність. Під дією препарату загибель коростяних кліщів настає через 7-32 хвилини, вошей - через 2-5 годин. Не діє на яйця вошей і кліщів.

Фармакокінетика.При нанесенні на шкіру препарат проникає у верхні шари епідермісу. Практично не має резорбтивної дії.

Показання для застосування.Лікування корости, педикульозу (під наглядом медичного персоналу), червоних вугрів і демодекоза, висівкового лишаю, жирної себореї.

Спосіб застосування та дози.Крем бензилбензоату 25% застосовують місцево. При лікуванні корости та висівкового лишаю перед застосуванням препарату необхідно прийняти душ. Видавлюючи крем ізтуби, його втирають в шкіру. Найкраще проводити обробку на ніч, перед сном. При корості спочатку обробляють шкіру лівої і правої рук, тулуба (за винятком шкіри обличчя та волосистої частини голови), а потім шкіру ніг, підошов і пальців ніг. Дітям крем наносять на весь шкірний покривв тій самій послідовності. Після обробки рукине варто мити протягом 3 годин. Після закінчення обробки хворі одягають чисту білизну, проводять зміну постільної білизни. Обробку проводять один раз на добу протягом 3-х днів. Після закінчення курсу лікування хворий приймає душ і проводить зміну натільної і постільної білизни. При необхідності курс лікування повторюють.

При лікуванні червоних вугрів і демодекоза крем бензилбензоату 25 % злегка втирають в шкіру обличчя 3-5 разів на добу, захищаючи очі від попадання препарату. Тривалість курсу лікування визначається динамікою очищення шкірних покривів, ліквідацією запального процесу, припиненням свербіння шкіри.

При лікуванні жирної себореї препарат наносять тонким прошарком на волосисту частину голови на 30-40 хвилин, після чого голову миють. Процедуру проводять 2-3 рази на тиждень.

При лікуванні педикульозупрепарат наносять, злегка втираючи, на шкіру волосистої частини голови та на волосся, голову пов'язують хусточкою. Через 30 хвилин препарат змивають проточною водоюі волосся ополіскують теплим 5 % розчином оцту. Після описаної процедури волосся миютьіз милом і шампунем та розчісують частим гребінцем для видалення гнид. При лобковому педикульозі крем втирають в шкіру лобка, живота, пахвинних складок і внутрішніх поверхонь стегон. Ефективність обробки визначають через добу, і при необхідності процедуру повторюють.

Побічна дія.При втиранні препарату в шкіру може виникнути почуття печіння, що через кілька хвилин проходить самостійно. Може виникати подразнення шкіри, екземи, піодермії. Поява цих симптомів не є підставою для припинення курсу лікування.

Протипоказання.Індивідуальна непереносимість препарату, вагітність, годування груддю.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Не вивчалася.

Передозування.Препарат діє місцево і не чинить резорбтивногоефекту.

Особливості застосування.Варто уникати попадання препарату в очі і на слизові оболонки. По закінченні курсу лікування необхідний лікарський контроль протягом 14 днів.

Обробка хворих в одному осередку, а також контактних осіб, повинна проводитися одночасно. Екземи та піодермії варто лікувати одночасно з коростою (педикульозом). Вся білизна, що торкалася ураженої шкіри, повинна підлягати ретельній обробці.

Умови та термін зберігання.Зберігають при кімнатній температурі, в недоступному для дітей місці.

Термін зберігання - 3роки.

7437

Аптека интернет цен

Весь товар нашей аптеки сертифицирован
Лицензия на розничную продажу медикаментов 
АЕ №193411 от 28.10.2013 г.

Обратная связь

Аптечная справка
(061) 218-55-55
098-218-55-55

099-218-55-55

ПН-ПТ с 08:00 до 19:00
СБ с 08:00 до 17:00

Присоединяйтесь

Наши аптеки Обратная связь