Ренорм 50 мл

Застосовується для лікування та профілактики виразкової хвороби шлунку та дванадцятипалої кишки, гастритів (зокрема ерозивних), дуоденітів, ентеритів, колітів, дисбактеріозів, атонії та парезу кишечнику, закрепів, гемороїв, суттєво покращує процеси травлення. Як супутній засіб - при хронічних вірусно-інфекційних захворюваннях, онкологічних процесах. 

При клінічних і експериментальних дослідженнях фітоконцентрат «Ренорм» запобігав утворенню виразок та забезпечував їх надійне безрубцеве загоєння. Він посилює репаративні процеси у слизових оболонках шлунково-кишкового тракту, нормалізує процеси моторики, секреції та всмоктування. Фітоконцентрат зменшує атонію кишечнику, регулює його перистальтику і ліквідовує післяопераційні парези. 


Крім того, «Ренорм» має виражений антиоксидантний ефект, сприяє підвищенню адаптаційних можливостей та детоксикації організму, регуляції процесу травлення, нормалізації обміну речовин та функції печінки, регенерації тканин і стабілізації клітинних мембран. Відсутність побічних дій дозволяє використовувати його й у випадках супутніх важких уражень печінки і нирок та для лікування дітей, а також для профілактики загострення виразково-ерозивних процесів. 

Приймати один-два рази на день по 1 чайній ложці на 100-200 мл води в залежності від ступеня порушень. 

Побічних ефектів «Ренорму» під час численних апробацій у клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Склад: водно-спиртові екстракти листя алое,  трави гірчаку пташиного (споришу), звіробою, парила звичайного, квіток нагідок, плодів гарбуза харчового, обліпихи,  кореневища з коренями валеріани, оману.

11856

Аптека интернет цен

Весь товар нашей аптеки сертифицирован
Лицензия на розничную продажу медикаментов 
АЕ №193411 от 28.10.2013 г.

Обратная связь

Аптечная справка
(061) 218-55-55
098-218-55-55

099-218-55-55

ПН-ПТ с 08:00 до 19:00
СБ с 08:00 до 17:00

Присоединяйтесь

Наши аптеки Обратная связь